Τρόπος Παραγγελίας

Αρχικά, επιλέγετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στον τίτλο του προϊόντος.

- Για τα προϊόντα που διατίθενται σε μεγέθη,  επιλέγετε το μέγεθος που ταιριάζει σε εσάς αφού συμβουλευτείτε τον οδηγό μεγεθών. 

*Στην περιγραφή του προϊόντος παρατίθεται σχετικός οδηγός μεγεθών, με σκοπό τη διευκόλυνσή σας για την επιλογή του κατάλληλου και σωστού μεγέθους.

Ωστόσο, σε περίπτωση που τα standard μεγέθη δεν σας καλύπτουν, σας δίνουμε τη δυνατότητα παραγγελίας του προϊόντος που σας ενδιαφέρει σε εξατομικευμένα με βάση τις ανάγκες μέτρα και διαστάσεις.

Επιλέγοντας την εντολή «Ειδικά μέτρα», μπορείτε να συμπληρώσετε τις δικές σας διαστάσεις αναλόγως του τι επιθυμείτε.

Υπενθυμίζεται πως με την επιλογή «Ειδικά μέτρα» επιβαρύνεστε με ένα επιπλέον κόστος, λόγω του ότι το προϊόν αυτό θα πρέπει να κατασκευαστεί με διαφορετικά μέτρα από τα ήδη υπάρχοντα (νέο πατρόν κλπ.) με βάσει τις ζητούμενες από εσάς διαστάσεις.

- Στη συνέχεια, επιλέγετε χρώμα, σιδερότυπο ή όποια άλλη επιλογή δίνεται για την ολοκλήρωση της αγοράς σας και τέλος τοποθετείτε το προϊόν στο καλάθι, επιλέγοντας την αντίστοιχη εντολή.

Μόλις προσθέσετε ένα προϊόν τότε σας δίνεται η δυνατότητα  να συνεχίσετε με την προσθήκη και άλλων προϊόντων ή να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα  βήματα που σας παρουσιάζονται.