Τρόπος Παραγγελίας

Αρχικά, επιλέγετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει.

- Για τα προϊόντα που διατίθενται σε μεγέθη,  επιλέγετε το μέγεθος που ταιριάζει σε εσάς

*Στην περιγραφή του προϊόντος παρατίθεται σχετικός οδηγός μεγεθών, με σκοπό τη διευκόλυνσή σας για την επιλογή του κατάλληλου και σωστού μεγέθους.

Ωστόσο, σε περίπτωση που τα standard μεγέθη δεν σας καλύπτουν, σας δίνουμε τη δυνατότητα παραγγελίας του προϊόντος που σας ενδιαφέρει σε εξατομικευμένα με βάση τις ανάγκες μέτρα και διαστάσεις.

Επιλέγοντας την εντολή «Ειδικά μέτρα», μπορείτε να συμπληρώσετε τις δικές σας διαστάσεις αναλόγως του τι επιθυμείτε.

Υπενθυμίζεται πως με την επιλογή «Ειδικά μέτρα» επιβαρύνεστε με ένα επιπλέον κόστος ποσοστού  10% επί της λιανικής τιμής του προϊόντος, λόγω του ότι το προϊόν αυτό θα πρέπει να κατασκευαστεί με διαφορετικά μέτρα από τα ήδη υπάρχοντα (νέο πατρόν κλπ.) με βάσει τις ζητούμενες από εσάς διαστάσεις.

- Στη συνέχεια, επιλέγετε χρώμα, σιδερότυπο ή όποια άλλη επιλογή δίνεται για την ολοκλήρωση της αγοράς σας και τέλος τοποθετείτε το προϊόν στο καλάθι, επιλέγοντας την αντίστοιχη εντολή.

Μόλις προσθέσετε ένα προϊόν τότε σας δίνεται η δυνατότητα  να συνεχίσετε με την προσθήκη και άλλων προϊόντων.

Αν θέλετε να αφαιρέσετε  κάποιο προϊόν ή να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ,ανοίξτε το καλάθι σας πατώντας το εικονίδιό του

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας ζητείται να εισάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασης (password) εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης, αλλιώς έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε εκείνη την στιγμή ένα νέο λογαριασμό ή να συνεχίσετε την αγορά σας ως επισκέπτης.

Επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής και παραλαβής της παραγγελίας σας.

Πατήστε συνέχεια για τελικό έλεγχο της παραγγελίας και ολοκλήρωση.

Πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε αναγράψει σωστά όλα τα απαιτούμενα στοιχεία. Από τη στιγμή που καταχωρήσετε την παραγγελία, θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης, όπου θα αναφέρονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε σημειώστε τον αριθμό παραγγελίας σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας. Παρακαλούμε ελέγξτε την ορθότητα των στοιχείων της Επιβεβαίωσης Καταχώρησης και ενημερώσετε μας γραπτώς (το αργότερο εντός 2 ωρών από τη λήψη της ως άνω ηλεκτρονικής ειδοποίησης Επιβεβαίωσης Καταχώρησης) για οποιοδήποτε σφάλμα, ειδάλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης θα εφαρμοσθούν ως έχουν.