Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:


Με αντικαταβολή

Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται με καταβολή του ποσού κατά την παράδοση των προϊόντων, στον υπάλληλο της  συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρει τα χρήματά σας με ασφάλεια, σε εμάς.
Υπενθυμίζεται ότι με την ως άνω τρόπο πληρωμής αυτή επιβαρύνεστε με ένα επιπλέον κόστος (extra υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων).


Με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας

Με την ολοκλήρωση της παραγγελία σας και προκειμένου να σας αποσταλεί, καταθέτετε το ποσό χρέωσης στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Με την πραγματοποίηση της κατάθεσης,θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης του ποσού, ενώ στη συνέχεια θα λάβετε επιβεβαιωτικό email για την έγκυρη υλοποίηση της παραγγελίας σας.
Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα πρώτα τον αριθμό της παραγγελίας σας, έπειτα το επώνυμο και κατόπιν το όνομα σας.
Προσοχή: Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, Ελληνική ή ξένη, κατά την ολοκλήρωση του εμβάσματος ο πελάτης πρέπει να επιλέξει όλα τα έξοδα του εμβάσματος να επιβαρύνουν τον ίδιο.


Υπενθυμίζουμε πως έχετε στη διάθεσή σας3 ημέρες(από την ημέρα της παραγγελίας) για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Μετά το πέρας αυτής της προσθεσμίας η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα.
Τραπεζικός λογαριασμός:


Τράπεζα: Eurobank
Αριθμός λογαριασμού: 0026. 0243. 79. 0200812417
ΙΒΑΝ: GR4602602430000790200812417
Δικαιούχος: ΤΣΑΤΜΑ ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Τράπεζα: Πειραιώς

 ΙΒΑΝ: GR3101722310005231051598407
 Δικαιούχος: ΤΣΑΤΜΑ ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, ΣΥΡΕΝΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Online πληρωμή μέσω VivaWallet:

Πατώντας στο link, εισέρχεστε στο ασφαλές περιβάλλον της VivaWallet. Εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας, όπως σε κάθε άλλη ηλεκτρονική σας συναλλαγή, χωρίς όμως να χρεώνεστε επιπλέον με έξοδα μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα, όπως στην περίπτωση της κατάθεσης.

 https://pay.vivawallet.com/areti-et-altailormadeΠληρωμή κατά την παραλαβή από το φυσικό κατάστημα

Η έδρα μας βρίσκεται στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, Συνταγματάρχου Δαβάκη 39 Τ.Κ. 56431, από όπου και έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε και να εξοφλήσετε την παραγγελία που έχετε κάνει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επιπλέον, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, Χαλκίδη 27 με Κανάκη 28, Τ.Κ. 56121.