Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:


Με αντικαταβολή

Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται με καταβολή του ποσού κατά την παράδοση των προϊόντων, στον υπάλληλο της  συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρει τα χρήματά σας με ασφάλεια, σε εμάς.
Υπενθυμίζεται ότι με την ως άνω τρόπο πληρωμής αυτή επιβαρύνεστε με ένα επιπλέον κόστος (extra υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων).


Με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας

Με την ολοκλήρωση της παραγγελία σας και προκειμένου να σας αποσταλεί, καταθέτετε το ποσό χρέωσης στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Με την πραγματοποίηση της κατάθεσης, θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης του ποσού, ενώ στη συνέχεια θα λάβετε επιβεβαιωτικό email για την έγκυρη υλοποίηση της παραγγελίας σας.
Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα πρώτα τον αριθμό της παραγγελίας σας, έπειτα το επώνυμο και κατόπιν το όνομα σας.
Προσοχή: Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, Ελληνική ή ξένη, κατά την ολοκλήρωση του εμβάσματος ο πελάτης πρέπει να επιλέξει όλα τα έξοδα του εμβάσματος να επιβαρύνουν τον ίδιο.


Υπενθυμίζουμε πως έχετε στη διάθεσή σας 24 ώρες (από την στιγμή της παραγγελίας) για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Μετά το πέρας αυτής της προθεσμίας η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα.
Τραπεζικός λογαριασμός:

- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR9501102140000021400663387

Δικαιούχος: ΣΥΡΕΝΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ


-ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR2701722130005213110055996

Δικαιούχος: ΣΥΡΕΝΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ


-PayPal

PayPal.Me/aretietaltailormade


-Viva Wallet

GR5570100000000794974769719

Δικαιούχος: ΣΥΡΕΝΙΔΟΥ ΑΡΕΤΗ


Online πληρωμή μέσω VivaWallet:

Πατώντας στο link, εισέρχεστε στο ασφαλές περιβάλλον της VivaWallet. Εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας, όπως σε κάθε άλλη ηλεκτρονική σας συναλλαγή, χωρίς όμως να χρεώνεστε επιπλέον με έξοδα μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα, όπως στην περίπτωση της κατάθεσης.

 https://pay.vivawallet.com/areti-et-altailormadeΠληρωμή κατά την παραλαβή από το φυσικό κατάστημα

Η έδρα μας βρίσκεται στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, Χαλκίδη 27 με Κανάκη 28, Τ.Κ. 56121, από όπου και έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε και να εξοφλήσετε την παραγγελία που έχετε κάνει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.