Επιστροφές Προϊόντων

Πολιτική επιστροφών

•    Σε κάθε περίπτωση επιστροφής, το προϊόν  το οποίο επιθυμείτε να επιστρέψετε θα πρέπει να είναι ακέραιο και στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Το προϊόν κατά την επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται από την ετικέτα που φέρει και την απόδειξη αγοράς.


•    Προϊόντα τα οποία έχουν φορεθεί/πλυθεί/αλλοιωθεί /φθαρεί και εν γένει με οποιοδήποτε τρόπο χρησιμοποιηθεί, δεν επιστρέφονται και δεν θα γίνονται δεκτά σε καμία περίπτωση. Κατά συνέπεια δεν θα πραγματοποιείται και η επιστροφή του αντίτιμου του προϊόντος.


•    Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο είχατε παραγγείλει βάσει standard μεγέθους (π.χ. small, medium, large κλπ.) και να το αντικαταστήσετε με άλλο νούμερο ή χρώμα του ίδιου οδηγού, επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα αποστολής από και προς εμάς. Σας υπενθυμίζουμε ότι λειτουργούμε με πώληση ειδών κατά παραγγελία και δεν υπάρχουν είδη σε απόθεμα. Συνεπώς, προκειμένου να αντικατασταθεί το προϊόν σας θα πρέπει να κατασκευαστεί εξ αρχής ένα νέο.


•    Επιστροφές και αντικαταστάσεις  ΔΕΝ γίνονται δεκτές σε προϊόν το οποίο έχει κατασκευαστεί βάσει ειδικών μέτρων/διαστάσεων/ιδιοτήτων. Εξαιρούνται οι επιστροφές για οποιαδήποτε επιδιόρθωση του εκάστοτε προϊόντος καθώς και οι επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.


•    Για προϊόντα μας τα οποία δεν έχουν χρησιμοποιηθεί: Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε επιδιόρθωση(αλλαγή φερμουάρ, κόντεμα, στένεμα κλπ.)εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και εσείς επιβαρύνεστε με τυχόν έξοδα αποστολής προς και από εμάς, εφόσον πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:
1)Το προϊόν το αποστέλλεται σε εμάς όπως το παραλάβατε με την ετικέτα του και την απόδειξη πληρωμής.
2) Το προϊόν να μην έχει πλυθεί/αλλοιωθεί/φθαρεί και εν γένει με οποιοδήποτε τρόπο χρησιμοποιηθεί από εσάς.
Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχουν και επιβάλλονται οι ανάλογες χρεώσεις.

Ακύρωση Παραγγελίας


•    Πριν την παραλαβή: Σε περίπτωση -για τον οποιονδήποτε λόγο- αλλαγής γνώμης για την αγορά του προϊόντος και παραλαβής της  παραγγελία σας, έχετε τη δυνατότητα ακύρωσής εντός 24 ωρών, οπότε και σας επιστρέφουμε το 100% του ποσού. Μετά το πέρας των 24 ωρών, σας επιστρέφουμε το 80% του ποσού λόγω της ήδη αρχόμενης  εκτέλεσης της διαδικασίας κατασκευής του.
•    Μετά την παραλαβή:  Σε περίπτωση που έχετε ήδη παραλάβει  την παραγγελία σας και επιθυμείτε να την επιστρέψετε – ακυρώσετε, ισχύουν οι όροι στην πολιτική επιστροφών.

*Σε κάθε περίπτωση επιστροφής, το προϊόν  το οποίο επιθυμείτε να επιστρέψετε θα πρέπει να είναι ακέραιο και στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Το προϊόν κατά την επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται από την ετικέτα που φέρει και την απόδειξη αγοράς, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να έχει πλυθεί/αλλοιωθεί/φθαρεί και εν γένει με οποιοδήποτε τρόπο χρησιμοποιηθεί από εσάς.