Τρόποι Αποστολής

Αποστολή

Τρόποι αποστολής

Η "Areti et al. Tailormade" σας δίνει την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας είτε με αποστολή μέσω των συνεργαζόμενων εταιριών ταχυμεταφορών “ΕΛΤΑ COURIER” και "Γενική ταχυσρομική", είτε επισκεπτόμενοι το φυσικό μας κατάστημα.


Για παραγγελίες εντός Ελλάδος:

"ΕΛΤΑ κούριερ"
•    Εάν το κόστος της παραγγελίας σας είναι κάτω των 69€ και επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα με αποστολή μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών, επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής, ποσού 3,00€
•    Εάν το κόστος της παραγγελίας σας είναι άνω των 69€ και επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα με αποστολή μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών,η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.
•    Για παραγγελίες εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
•    Εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, επιβαρύνεστε με χρέωση (για extra υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων), ποσού  1,70€. Ισχύει για αγορές κάτω των 69€ και εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

"Γενική Ταχυδρομική"

  • Ανεξαρτήτως του κόστους της παραγγελίας σας, εάν επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα με αποστολή μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής, επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής και αντικαταβολής, ποσού 6,80€.
  • Για παραγγελίες εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Για αποστολές με Γενική Ταχυδρομική η πληρωμή γίνεται ΜΟΝΟ με αντικαταβολή.


Χρόνος παράδοσης

Η “Areti et al. Tailormade” πραγματοποιεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα.


Για αποστολές εντός Ελλάδας ισχύουν τα παρακάτω:
Άμεσα διαθέσιμα προϊόντα: Αποστολή σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.
Προϊόντα κατόπιν παραγγελίας βάσει standard μεγέθους (π.χ. Small, Medium, Large κλπ.):  Αποστολή σε 5-7 εργάσιμες ημέρες.
Προϊόντα κατόπιν παραγγελίας βάσει ειδικών διαστάσεων/μέτρων/ιδιοτήτων: Αποστολή σε 7-10 εργάσιμες ημέρες.