Τρόποι Αποστολής

Αποστολή

Τρόποι αποστολής

Η "Areti et al. Tailormade" σας δίνει την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας είτε με αποστολή μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών “ΕΛΤΑ COURIER”, είτε επισκεπτόμενοι το φυσικό μας κατάστημα.
Για παραγγελίες εντός Ελλάδος:
•    Εάν το κόστος της παραγγελίας σας είναι κάτω των 69€ και επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα με αποστολή μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών, επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής, ποσού 2,50€.
•    Εάν το κόστος της παραγγελίας σας είναι άνω των 69€ και επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα με αποστολή μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών,η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.
•    Για παραγγελίες εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
•    Εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, επιβαρύνεστε με χρέωση (για extra υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων), ποσού  1,70€.

Χρόνος παράδοσης

Η “Areti et al. Tailormade” πραγματοποιεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς επίσης και σε όλη την Ευρώπη.


Για αποστολές σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία ισχύουν τα παρακάτω:
Άμεσα διαθέσιμα προϊόντα: Παράδοση σε 2-4 εργάσιμες ημέρες.
Προϊόντα κατόπιν παραγγελίας βάσει standard μεγέθους (π.χ. Small, Medium, Large κλπ.), αξεσουάρ ή λευκών ειδών:  Παράδοση σε 7-10 εργάσιμες ημέρες.
Προϊόντα κατόπιν παραγγελίας βάσει ειδικών διαστάσεων/μέτρων/ιδιοτήτων: Παράδοση σε 12-15 εργάσιμες ημέρες.


Για αποστολές σε Αυστρία, Ουγγαρία, Γερμανία, Βέλγιο, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Γαλλία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ηνωμένο Βασίλειο, Εσθονία, Φιλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Ισπανία και Σουηδία ισχύουν τα παρακάτω:
Άμεσα διαθέσιμα προϊόντα: Παράδοση σε 3-9 εργάσιμες ημέρες.
Προϊόντα κατόπιν παραγγελίας βάσει standard μεγέθους(π.χ. Small, Medium, Large κλπ.), αξεσουάρ ή λευκών ειδών:  Παράδοση σε 8-12 εργάσιμες ημέρες.
Προϊόντα κατόπιν παραγγελίας βάσει ειδικών μέτρων/διαστάσεων/ιδιοτήτων: Παράδοση σε 13-18 εργάσιμες ημέρες.