Οι νύχτες θηλασμού είναι δύσκολες..Αλλά όχι πια!!

18 Feb

Οι νύχτες θηλασμού είναι δύσκολες..Αλλά όχι πια!!

Νυχτερινοί θηλασμοί!

Οι πιο θρεπτικοί αλλά ταυτόχρονα και οι πιο..ζόρικοι..

Θυμάμαι όταν ήταν ο Σοφοκλής μωρό, αλλά και μεγαλύτερος, μέχρι να σταματήσουν οι θηλασμοί κατά την διάρκεια της νύχτας, δυσκολευόμουν πάρα πολύ. Γιατί; Γιατί οι πυτζάμες μου είτε είχαν κουμπιά και ήταν μόνιμα ξεκούπωτες, είτε είχαν ανοιχτό ντεκολτέ το οποίο ξεχείλωνε. Επίσης κρύωνα πολύ τον χειμώνα γιατί το εκτεθειμένο μέρος του σώματος μου ήταν μεγαλύτερο από όσο έπρεπε!

Επειδή προφανώς, το ίδιο πρόβλημα το είχαν κι άλλες μαμάδες θηλάζουσες, ήταν μια καλή ιδέα να δημιουργήσουμε πυτζαμούλες θηλασμού ώστε να διευκολύνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Συγκεκριμένα, μία κοπέλα μου είχε στείλει μήνυμα στην σελίδα μου στο facebook, και με ρώτησε αν φτιάχνουμε πυτζάμες θηλασμού γιατί δυσκολευόταν πολύ τη νύχτα με το "σήκωνε-τράβα-κατέβαζε" και πάει λέγοντας. Μέχρι τότε δεν το είχα σκεφτεί. Όμως, να, που τελικά το καταφέραμε και αυτό!

Το παντελόνι είναι ένα κοινό παντελόνι, άνετο και ελαστικό.

Η μπλούζα όμως μόνο κοινή δεν είναι! Με το κρυφό φερμουάρ της να ανοίγει και από τις δύο πλευρές (από την μασχάλη προς το στέρνο)δίνει την δυνατότητα στη μητέρα να θηλάζει άνετα το μωρό της, χωρίς να κρυώνει, αφού η μπλούζα είναι ανοιχτή ΜΟΝΟ στο στήθος!!! Τέλειο έτσι;;;!!!

Περιττό να σας πω ότι είναι ιδανική ΚΑΙ για τάντεμ, αφού δίνει την δυνατότητα να είναι εκτεθειμένοι και οι δύο μαστοί ταυτόχρονα, με τους οδηγούς του φερμουάρ να σταματούν ανάμεσα στα δύο στήθη, εφόσον είναι ανοιχτό και από τις δύο πλευρές!

Τέλος, αποτελεί εξαιρετική λύση για το μαιευτήριο, εφόσον τις πρώτες μέρες θηλάζουμε συνεχώς και χρειαζόμαστε ένα ρούχο που να κάνει την ζωή μας εύκολη!

Το ύφασμα είναι ελαστικό. Η γραμμή της μπλούζας είναι σε ελαφρύ "Α" ώστε να χωράει άνετα και την κοιλίτσα μετά τον τοκετό.


Άρα έχουμε και λέμε: Ιδανική για το μαιευτήριο, ιδανική για βραδινούς θηλασμούς, ιδανική για τάντεμ!

Δεν ξέρω για σας, αλλά αν γενούσα εγώ τώρα, θα έφτιαχνα 2-3 ζευγάρια για να 'χω να αλλάζω!!

Σχετικά Προϊόντα