Μια διαφορετική χρονιά...

31 Dec

Μια διαφορετική χρονιά...

    Μία διαφορετική χρονιά ήταν αυτή που πέρασε φέτος...Δεν θα μιλήσω μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι αλλά κυρίως για το προσωπικό..

Μία χρονιά που είχε μέσα της όλων των ειδών τα συναισθήματα..Όλων των ειδών τις εκπλήξεις...Όλων των ειδών τα γεγονότα...Αλλά και ανατροπές...

Τελευταία μέρα του χρόνου σήμερα και δεν θα μπορούσα να μην κάνω μια ανασκόπηση..Εσωτερική ανάγκη βλέπετε..Είναι κάτι που πρέπει να γίνει..

Μέσα σ' αυτή τη χρονιά λοιπόν, ανάμεσα σε κάποια άσχημα και όσον αφορά θέματα υγείας αλλά και διαπροσωπικών σχέσεων(για τα οποία αποφάσισα να μην ασχοληθώ γιατί έχουμε μάθει να επικεντρωνόμαστε σ'αυτά και χάνουμε όλα τα καλά που έχουμε γύρω μας), γνώρισα καινούριους ανθρώπους. Από τη δουλειά, από το διαδίκτυο, από τον παιδικό σταθμό του Σοφοκλή. Επίσης, ήρθα κοντά με κάποιους ανθρώπους που δεν το περίμενα αλλά και με κάποιους που το επεδίωξα. Τέλος, δέθηκα πολύ περισσότερο με τους δικούς μου αγαπημένους ανθρώπους.

Από όλους αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν, συνολικά, πήρα πράγματα. Συναισθήματα, εμπειρίες, συμβουλές, χαμόγελο, εμπιστοσύνη, συμπαράσταση, αισιοδοξία, μαθήματα ζωής, συγκίνηση, εκτίμηση, σεβασμό, υποστήριξη, αγάπη, ελπίδα, κουράγιο, σοφία, ηρεμία, έμπνευση, γέλιο, χαρά, ευγένεια, ευτυχία και τόσα άλλα ακόμη που μπορώ να γράφω ώρες! Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη γι'αυτό..

Ελπίζω να κατάλαβαν και οι ίδιοι ότι τουλάχιστον προσπάθησα να ανταποδώσω...Θέλω να πιστεύω ότι τα κατάφερα...

Εύχομαι λοιπόν σε όλους μας και όλους σας, όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που ένιωσα φέτος να τα νιώθετε κάθε μέρα το 2018 και μέχρι το 3018!!! Γιατί ένας αισιόδοξος και ευτυχισμένος άνθρωπος είναι...μεταδοτικός!


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ λοιπόν σε όλους με ΥΓΕΙΑ πρωτίστως και όλα τα άλλα θα έρθουν..


Όλη η ομάδα της "Areti et al. Tailormade" αλλά και εγώ η Αρετή προσωπικά, σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο 2018!