Και για τους άντρες τι;

11 Nov

Και για τους άντρες τι;

Είτε είσαι μπαμπάς είτε όχι, μια φούτερ την φοράς!

Είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά, είτε και στη βόλτα ακόμη...Εμείς προνοήσαμε γι' αυτό! Και σκεφτήκαμε ότι όπως εμείς οι γυναίκες θέλουμε να φοράμε καλοραμμένα ρούχα, το ίδιο θέλετε και οι άντρες!Πόσο πιο όμορφα νιώθεις όταν φοράς ένα ρούχο το οποίο έχεις ράψει στα μέτρα σου;;!! Και πόσο ακόμη πιο όμορφα νιώθεις όταν τη μπλούζα που έχεις ράψει στα μέτρα σου, την έχεις ράψει και στο αγαπημένο σου χρώμα;;!!

Έτσι λοιπόν, στην "Areti et al." σχεδιάσαμε διάφορα μοντέλα που να ταιριάζουν σε όλους, αλλά και σε όλες τις περιστάσεις..

Σε κάθε προϊόν μας, σου δίνετε η δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε πάρα πολλά χρώματα και νούμερα. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις αυτό που σου ταιριάζει! Επιπλέον, εάν διαβάζοντας τον οδηγό μεγεθών δεις πως δεν καλύπτεσαι από τα βασικά νούμερα, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις το ειδικό πινακάκι με τις δικές σου διαστάσεις.

Μ' αυτόν τον τρόπο εμείς θα φτιάξουμε ένα πατρόν στα δικά σου μέτρα και σε λίγες μέρες θα φοράς την νέα σου αγαπημένη και Tailormade φούτερ!

Το ίδιο σαφώς μπορείς να κάνεις και με τα φούτερ παντελόνια μας, τα οποία είναι μοντέρνα, στρώνουν φοβερά και μπορείς να τα συνδυάσεις με την μπλούζα της επιλογής σου!

Εάν παρόλαυτά δεν σε καλύπτουν τα παραπάνω ή έχεις κάποια νέα ιδέα για το πως θέλεις την μπλούζα ή το παντελόνι σου, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας για να το συζητήσουμε και να το πραγματοποιήσουμε!