Η εταιρία μας

Η οικογενειακή μας επιχείρηση ξεκίνησε το 1996 και βασίζεται στην αγάπη για το ποιοτικό ρούχο, από τον σχεδιασμό, μέχρι και την συσκευασία του.


Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η δημιουργικότητα είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν και μας εμπνέουν ώστε να σχεδιάζουμε μοναδικά κομμάτια, για κάθε ηλικία/σωματότυπο/στυλ/γούστο.


Η “Areti et al. Tailormade” δημιουργήθηκε το 2016 με σκοπό να δώσει στην ελληνική αγορά κάτι που μέχρι τώρα δεν υπήρχε, ρούχα θηλασμού· ούτως ώστε, οι νέες αλλά και μακροχρόνια θηλάζουσες μητέρες να μπορούν με άνεση να ταΐσουν τα μωρά και παιδιά τους παντού. Από το μαιευτήριο μέχρι και την βόλτα στην παιδική χαρά, ακόμη και στην βάφτιση του μωρού ή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση.


Η ανταπόκριση και η αγάπη με την οποία περιβάλλατε το κατάστημά μας, αποτέλεσε οδηγό στην δημιουργία νέων ρούχων για όλη την οικογένεια. Έτσι, εκτός από ρούχα εγκυμοσύνης και ρούχα θηλασμού (φόρεμα, κολάν, μπλούζα, μπλουζοφόρεμα, φούτερ κλπ.) στο φυσικό και ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε:


- Γυναικεία ρούχα (Φόρεμα, φούστα, παντελόνι, παντελόνα, σορτσάκι, κολάν, μπλουζάκι, τοπάκι κλπ.)


- Παιδικά ρούχα (φούτερ, μπλουζάκια, κολάν κλπ)


- Αξεσουάρ (τσάντες θαλάσσης, μάσκες προστασίας προσώπου, νεσεσέρ, αξεσουάρ μαλλιών κλπ.)


και πολλά άλλα...Προσεχώς...


*Δεχόμαστε παραγγελίες για ρούχα ΚΑΙ εκτός κολεξιόν στις διαστάσεις σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6948485354 καθώς και στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/aretitailormade