Η ιστορία πίσω απ' την "Areti et al."

Η Ελένη - κόρη του κυρ Αναγνώστη, μεγάλου ράφτη ανδρικών κουστουμιών στην εποχή του, και της κυρα-Μαρίας, οξυδερκούς μοδίστρας και εργατικής γυναίκας - αποφάσισε να γίνει Μοντελίστ.


Δίδαξε την τέχνη στον σύζυγό της Λεωνίδα, όταν εκείνος δεν μπορούσε λόγω θεμάτων υγείας να δουλέψει κάπου, και τον Ιούνιο του 1996 αποφάσισαν να ανοίξουν την δική τους βιοτεχνία-φασόν. Δούλεψαν όλοι τους σκληρά. Οι κόποι τους δεν πήγαν χαμένοι, καθώς την ίδια τέχνη αποφάσισε να διδαχθεί απ' την Ελένη και τον Λεωνίδα, η μεγάλη τους κόρη. Η Αρετή. 


Η Αρετή με τη σειρά της, βιώνοντας τις δυσκολίες του θηλασμού και της εγκυμοσύνης από άποψη ένδυσης, δημιούργησε το 2016 με την πλήρη στήριξη των γονιών και του συζύγου της, τηνAreti et al. Tailormade  με σκοπό να προσφέρει στην ελληνική αγορά κάτι που μέχρι τώρα δεν υπήρχε, ρούχα θηλασμού· ούτως ώστε, οι νέες αλλά και μακροχρόνια θηλάζουσες μητέρες να μπορούν με άνεση να ταΐσουν τα μωρά και παιδιά τους παντού. Από το μαιευτήριο μέχρι και την βόλτα στην παιδική χαρά, ακόμη και στην βάφτιση του μωρού ή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση.


Πλέον, η "Areti et al. Tailormade" στεγάζεται σε ένα μικρό γωνιακό μαγαζί στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.
Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η δημιουργικότητα μας χαρακτηρίζουν και μας εμπνέουν ώστε να σχεδιάζουμε μοναδικά κομμάτια, για κάθε ηλικία/σωματότυπο/στυλ/γούστο. Όλο αυτό το εγχείρημα βασίζεται στην αγάπη για το ποιοτικό χειροποίητο ρούχο, από τον σχεδιασμό και την επιλογή υφασμάτων, μέχρι και την συσκευασία του και την αποστολή στον εκάστοτε πελάτη.


Η ανταπόκριση και η αγάπη με την οποία περιβάλλατε το κατάστημα και τα προϊόντα μας, αποτέλεσε οδηγό στην δημιουργία νέων ρούχων αξεσουάρ για όλη την οικογένεια. Έτσι, εκτός από ρούχα μητρότητας στο φυσικό και ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε:


- Γυναικεία ρούχα (ετοιμοπαράδοτα και κατά παραγγελία )
- Ανδρικά ρούχα (κατά παραγγελία)
- Βρεφικά - Παιδικά και Εφηβικά ρούχα (ετοιμοπαράδοτα και κατά παραγγελία)
- Βρεφικά Αξεσουάρ (φωλιές ύπνου, μαξιλάρια θηλασμού κλπ)
- Αξεσουάρ (τσάντες θαλάσσης, νεσεσέρ κάθε είδους, , υφασμάτινα προϊόντα περιποίησης κλπ.)


Η εταιρεία μας, αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βελτιώνει και να εξελίσσει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει.


Παράλληλα, προσπαθούμε να μειώσουμε το ανθρακικό μας αποτύπωμα χρησιμοποιώντας ως επί το πλείστο ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας, ενώ προσπαθούμε να μειώσουμε και την χρήση πλαστικού στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με την εταιρεία East-West Greece. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα υφασμάτινα απορρίμματα που προκύπτουν απ' την διαδικασία παραγωγής ενδυμάτων και αξεσουάρ, συλλέγονται και μεταφέρονται από την παραπάνω εταιρεία για να ανακυκλωθούν.

Οι ιδέες, η έμπνευση και η όρεξη για δημιουργία πρακτικών, ανθεκτικών, ποιοτικών και in-fashion προϊόντων, παραμένει άσβεστη.

Γι' αυτό και ένας από τους μελλοντικούς στόχους της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός καταστήματος, όπου οι μελλοντικοί και νέοι γονείς και κυρίως οι νέες μητέρες, θα βρίσκουν όλα όσα θα χρειαστούν από την εγκυμοσύνη μέχρι και τα πρώτα χρόνια του ή των παιδιών τους. Ενδύματα, αξεσουάρ, βιβλία, δωρεάν σεμινάρια γονεϊκότητας κλπ.


Σας προσκαλούμε λοιπόν, να μείνετε συντονισμένοι μαζί μας! 

#Επένδυσε_στην_άνεσή_σου , #keep_θηλαζing και #support_my_small_business